Kuidas aktiveerus Murphy

Postitatud: september 8, 2010

Bussivahetus Nandaimes (Nicaragua). Esmalt meid sõna otses mõttes visati bussist välja (aga see ei ole midagi erilist, nad teevad niimoodi kohalikega ka), kõigepealt kotid ja siis meid takkajärgi. Enne uue bussi tulekut kasutas Jaanika juhust, sai ühe bensuka noormehega jutule ja võimaluse tualetis käia. Aga nagu ikka, aktiveerus Murphy ja buss saabus täpselt Jaanika WC-s viibimise ajal. Me Inxiga, nagu rahulikud põhjaeurooplased kunagi, mõtlesime, et no ootame siis järgmise ära. Aga bensukanoormees ei arvanud nii… situatsioon oli järgmine: tüüp viiples paarsada meetrit eemal olnud pelta ukse taga ühe käega bussijuhile ja teisega kolkis ukesle, et Jaanika sealt välja tuleks, nagu väike tuuleveski. No ja nii oligi, et buss ootas meid ära, Inx ronis veel kuskilt tagumise ukse kaudu pardale ja meeleolukas sõit Granada poole jätkus.

Triin, ülestähendus Granadast 2007.a. novembris


2 Responses to Kuidas aktiveerus Murphy

  1. Ingrid ütleb:

    See oli tegelikult päris lõbus, kuigi kõigi muude lõbusate lugude kõrval ei tulnud mulle see alguses meeldegi :) Igatahes hiljem olime me juba täiesti käpad ja sellisest pisiasjast, et buss juba ootas, me ennast enam häirida ei lasknud. Bussi peale saime igatahes alati :)